Werkgevers
0

PLAATS JE VACATURE ZELF OP ONZE VACATURESITE

Werken in de Peel is dé verbinder voor werkgevers en werknemers binnen de regio. Ben jij op zoek naar nieuwe medewerkers? Kom dan via ons vacaturesite in contact met mensen uit regio de Peel.

Plaats je vacatures op onze vacaturesite en maak gebruik van talloze mogelijkheden om jouw vacature maximaal bereik te geven! Zowel binnen de website als daarbuiten hebben wij alles in huis om jouw doelgroep maximaal te bereiken én te overtuigen van jouw vacatures.

BEHEER JE VACATURE ZELF EN BEREIK REGIONAAL WERKZOEKENDEN

Plaats je vacatures op onze vacaturesite en maak gebruik van talloze mogelijkheden om jouw vacature maximaal in de schijnwerpers te zetten! Zowel binnen de website als daarbuiten hebben wij alles in huis om jouw doelgroep maximaal te bereiken én te overtuigen van jouw vacature(s).

Jouw vacature minimaal 30 dagen online

Beheer jouw sollicitaties eenvoudig op één plek

Standaard doorgeplaatst op Indeed en Google For Jobs


 

Kies bij het opvoeren van je vacature voor extra promotiemogelijkheden voor maximaal bereik

 

Plaats een vacature  

Plaats zelf meerdere vacatures op ons wervingsplatform, kies voor een van onze pakketten en boost je vacature optimaal

PAKKETTEN

Verwacht je meer vacatures komende tijd? Dan zijn onze pakketten echt iets voor jou! Check hier de voordelen:

Hoe groter het pakket, hoe groter jouw voordeel


 

Vacatures worden doorgeplaatst op Indeed en Google for Jobs

Boost jouw vacatures op social media

Plaats gratis vacatures voor stages

Kortingen op onze diensten, promotie en events

 

BEKIJK DE PAKKETTEN
jouw vacature maximaal gezien wordt door potentiële kandidaten uit de Peel.

3-FASEN CAMPAGNE

Met onze zeer succesvolle 3-fasen campagne zorgen wij ervoor dat jouw vacature maximaal gezien wordt door potentiële kandidaten uit de Peel op verschillende advertentiekanalen.

Omdat we je campagne uitzetten op diverse kanalen, bereiken we daarbij óók de enorme doelgroep aan potentiële banenswitchers die zich niet actief bevinden op vacaturesites. Met mooie beelden en een sterk verhaal, zorgen wij ervoor dat jouw verhaal ECHT binnenkomt bij actief- of latent werkzoekenden en tevens helpt bij jouw employer brand.

Meer Informatie


ADVIES NODIG?

We vertellen op de website graag wat we allemaal doen, maar nog veel liever komen we persoonlijk met je in contact zodat we je écht een advies kunnen geven op basis van jouw wervingsvraagstuk. Heb je dus nog vragen of kun je wel wat hulp gebruiken? Dan staan wij voor je klaar!

CONTACT OPNEMEN  

TOCH UITBESTEDEN? RECRUITMENT

Het zoeken van personeel kan soms erg tijdrovend zijn. Ons recruitment team staat klaar om al dit werk van je over te nemen. Met hun kennis en ervaring gaan ze direct aan de slag met het vinden van de ideale kandidaat voor jouw vacature.

Dit doen ze met sterke vacatureteksten, door in gesprek te gaan met jouw als werkgever én met diverse werkzoekenden uit de Peel. Met als gevolg: Een nauwkeurige afstemming van vraag en aanbod én een snellere invulling van jouw vacatures!

Meer informatie
chatbot-img