Werkgevers
0
Werken in de Peel personeelswervings plan

JOUW WERVINGSPALET, EINDELOOS COMBINEREN.

Wordt jouw productie vertraagd door een tekort aan personeel, of worstel je met de zoektocht naar nieuwe medewerkers in deze competitieve arbeidsmarkt? Geen zorgen!

Dankzij ons uitgebreide scala aan wervingsmogelijkheden en grenzeloze combinaties, bieden wij altijd een krachtige oplossing voor het aantrekken, binden en enthousiasmeren van personeel. Of je nu kiest voor zelf werven met een van onze wervingspakketten of tijd wilt besparen door te gaan voor recruitment in combinatie met een opvallende campagne, waarmee je ruim 245.000 potentiële werkzoekenden bereikt, bij ons vind je altijd de juiste aanpak!

Bekijk onze wervingsoplossingen

Maak een afspraak

Rob en harm op het kantoor in helmond, werving en selectie doornemen

ONZE MISSIE: VERBINDEN VAN WERKNEMERS EN WERKGEVERS VOOR REGIONAAL WERKGELUK

De Peel is ons bekend terrein. Om die reden richten we ons bij Werken in de Peel ook écht enkel op de Peel. We zijn vertrouwd met de bevolking, de mentaliteit, de typische brabantse sfeer en we spreken dezelfde taal.

Maak nu kosteloos een werkgeversaccount aan en blijf het hele jaar door zichtbaar voor werkzoekenden uit de Kempen. Zo bouwen we gezamenlijk aan het werkgeluk in deze regio.

START DIRECT, MAAK EEN GRATIS WERKGEVERSACCOUNT

CONTACT

Wat anderen zeggen...

In korte tijd een medewerker sales gevonden voor ons bedrijf.

Via Rob Van Oorschot van werken in de Peel binnen korte tijd een medewerker sales gevonden voor ons bedrijf! Werken In De Peel werkt net wat anders. Een paar leuke berichten of de socials en vervolgens hebben zij de eerste gesprekken met kandidaten gedaan en er een aantal voor ons geselecteerd! Superfijn zo’n buurman.

Coen van Stekelenburg

Wat anderen zeggen...

We hebben nu 3 maal een campagne gevoerd om personeel aan te trekken. Alle 3 keren was deze succevol.

Ik heb Rob en Harm leren kennen als echte professionals. Hun goede babbel werd als snel waar gemaakt. We hebben nu 3 maal een campagne gevoerd om personeel aan te trekken. Alle 3 keren was deze succesvol en hebben we ons team kunnen uitbreiden met 3 ervaren mensen. Deze zijn nu werkzaam in 2 totaal verschillende functies binnen ons bedrijf, dit naar volle tevreden van de werknemers zelf en uitaard van Schneider Expeditie BV.

Albert Pustjens

Wat kost een vacatureplaatsing op Werken in de Peel?

Een vacatureplaatsing op Werken in de Peel is relatief goedkoop wanneer je het afzet tegen de kwaliteit van de vacature. Bij elke vacature die je plaatst doen wij een korte kwaliteitscheck (op onder andere SEO en discriminatie). Daarnaast plaatsen wij alle vacatures geautomatiseerd door naar Indeed.com (gesponsord), Jobbird en Google for Jobs. Hierdoor kunnen we veel extra bereik genereren op lokale vacatures. Kijk voor de actuele tarieven op de pagina met prijzen en pakketten.

Wat onderscheidt Werken in de Peel van de rest?

Werken in de Peel is een uniek platform dat geen gelijken kent. Wij combineren namelijk drie facetten met elkaar tot één arbeidsmarktplatform voor werkgevers en werkzoekenden. De drie facetten zijn een regionale vacaturesite, recruitment- of uitzendbureau en een arbeidsmarketingbureau voor werkgevers. En dit allemaal op een lokaal niveau voor de Brabantse Peel en omgeving. Ook op ieder individueel product onderscheiden wij ons van de rest. Wil je hierover meer weten? Neem dan contact met ons op! 

Contact voor werkgevers

Op welke kanalen plaatst Werken in de Peel zijn vacatures door?

Buiten ons eigen platform plaatst Werken in de Peel ook nog zijn vacatures door op andere platformen. Dit is ons eigen platform 'Werken in de Regio' en daarnaast plaatsen we door op Indeed (gesponsord), Jobbird en Google for Jobs.

Voor welke gemeentes is de vacaturesite van Werken in de Peel?

Werken in de Peel is een regionaal platform voor de Brabantse Peel. Wij hanteren hierin onze eigen definitie die bestaat uit de volgende gemeentes (alfabetisch):

  • Asten
  • Deurne
  • Geldrop-Mierlo
  • Gemert-Bakel
  • Helmond
  • Laarbeek
  • Someren

Dit betekent zeker niet dat vacatures buiten deze gemeenten niet ingevuld raken op ons platform. Ook voor vacatures in bijvoorbeeld Veghel, Meijerijstad of Weert is Werken in de Peel een zeer interessant platform.

Kan ik ook stages plaatsen op Werken in de Peel?

Werken in de Peel is er zeker ook voor stageplekken in de Peel. Sterker nog! Stages plaatsen op ons platform is volledig gratis wanneer je kiest voor één van onze pakketten. Voor slechts een klein bedrag kun je vacatures plaatsen, ben je het hele jaar door zichtbaar met je eigen bedrijfspagina én kun je dus onbeperkt gratis stages plaatsen. Meer weten over de kosten hiervan? Bel ons op 0492 313 010 of mail ons op info@werkenindepeel.nl.

Werkgevers

chatbot-img