Rowin, de man die de liefde van ons recruitment- én sales team veroverde

Lieke Sengers

Lieke Sengers

Geplaatst op

2 minuten lezen
Rowin Roeland

Onze nieuwe collega Rowin! Sinds 1 april bij ons in dienst en nu al volledig ingeburgerd. Toen hij binnenkwam wat het duidelijk: iedereen wil deze jongen hebben. Na een korte strijd tussen het recruitmentteam en het sales team heeft hij zijn vaste plek gevonden en kon hij starten als Commercieel Medewerker Binnendienst. In deze blog stellen we hem aan je voor met een paar vragen uit de grabbelton.

Naam: Rowin Roeland
Leeftijd: 27 jaar
Woonplaats: Bladel
Functie: Commercieel Medewerker Binnendienst
Favoriete pizza: Kun je eigenlijk geen pizza noemen

Als je de rest van je leven moet doorbrengen op een vakantiebestemming, welke zou dat dan zijn?

Deze keer kreeg Stan, onze cameraman, de eer om het interview af te trappen: “Als je de rest van je leven moet doorbrengen op een vakantiebestemming, welke zou dat dan zijn?” Oef, lastige vraag. Daar moet Rowin toch even goed over nadenken hoor. “Dan ga ik toch voor Curaçao. Daar ben ik nu 2x geweest. Lekker op het strand liggen, altijd goed weer.” Rowin ziet alleen maar voordelen. Maar Stan is toch benieuwd: “Gaat dat niet vervelen denk je?” “Zeker niet, lekker Tránkilo de hele dag. En het fijne aan Curaçao is dat ik niet aan mijn talenkennis hoeft te werken.” Meer Papiamento als Tránkilo en Dushi hoeft je natuurlijk ook niet te kennen.  

Wat is je favoriete pizza?

Rowin komt als snel met een vrij specifiek antwoord: “Kebab shoarma. Half-half.” Waarop Stan vraagt: “Ook in nuchtere staat?” Rowin: “Zeker, nuchter ook. Met veel knoflooksaus, het liefst net iets meer knoflooksaus als pizza zeg maar.” Ondertussen twijfelt Stan of je dat dan nog wel een pizza kunt noemen.

Wat is het grappigste wat je ooit is overkomen?

Een moeilijke, moeilijke vraag voor onze Rowin. “Elke week is het weer prijs namelijk.” Zo zegt Rowin. “Maar het meest recente is misschien nog wel bij Werken in de Kempen.” Rowin was namelijk na zijn eerste week alweer van baan geswitcht! Na een paar dagen te hebben meegelopen met ons recruitmentteam, dacht ons salesteam “Die willen wij ook!” En ja hoor, de volgende dag kon Rowin alweer verhuizen naar de bovenverdieping. Gekkenhuis hier.

Als wij mee zouden doen met het drakenbootfestival, wat zou dan jouw taak zijn?

“Bierhalen en roeien.” Die Rowin houdt niet van stilzitten, dat is wel duidelijk. “Ja, ik moet natuurlijk eerst even roeien, zodat we zeker winnen. Daarna ga ik wel bierhalen om het te vieren.” Kijk, daar moeten we er meer van hebben! Stan: “Staat het Drakenbootfestival ook al in je agenda?” Bij Rowin ondertussen wel.

Voor onze lezers, zet in je agenda: Het Drakenbootfestival op 3 juni, E3 strand in Eersel!

Welk drankje zou jou het beste omschrijven?

Ook hier hoeft Rowin niet lang over na te denken: “Hoegaarden, ik drink niets anders.” Heerlijk toch, zo’n gewoontedier. “Wel een halve liter hé, geen kleintje.” Bij de meeste mensen bestaat het lichaam voor 70% uit water, is dit bij Rowin Hoegaarden.

Als je voor één dag een ander beroep mocht kiezen, wat zou je dan gaan doen?

Beetje een anticlimax natuurlijk. Rowin switcht namelijk sowieso al snel van functie. Maar toch zou hij dan graag profvoetballer willen zijn: “En dan de winnende maken in de laatste minuut van de WK-finale.” Stan: “En dan de rest van je leven niet meer hoeven werken.” Dat zou wel lekker zijn na één dag werken natuurlijk. Gelukkig mag je bij Werken in de Kempen iets langer blijven.

Dag vriendjes en vriendinnetjes…

Dat was hem dan alweer. Nu ken je onze nieuwe collega Rowin al een stukje beter. Als je hem nog beter wilt leren kennen kun je hem natuurlijk altijd even bellen! En plaats dan meteen even een vacature op onze site, daar is hij ook weer mee geholpen.

Contact met onze binnendienst  


Lieke Sengers

Geschreven door

Lieke Sengers

Campagne Specialist