Extra vroeg naar je werk? Bedankt NS.

Lieke Sengers

Lieke Sengers

Geplaatst op

1 minuten lezen

De afgelopen weken was het treinverkeer natuurlijk sowieso een drama met alle stakingen bij de NS. Maar daar stopt het niet mee. Vanaf vandaag past NS hun dienstregeling aan door het personeelstekort. Dit betekent dat er nu nog maar 4 intercity’s rijden per uur i.p.v. 6. Ook wordt de avonddienstregeling aangepast. Die start al om 20:00 uur i.p.v. om 22:00 uur. Wat dit betekent voor jou? Reizen naar je werk met de trein wordt minder interessant. Hier lees je waarom.

Stel je voor:

Je woont in Helmond, werkt in Utrecht en reist elke dag met de trein op en neer. In Helmond heb je natuurlijk de keuze uit 4 stations. Wij gaan even uit van Station Helmond, bij de Stationsstraat. Als jouw werkdag normaal begint om 8:30 dan heb je vanaf nu een klein probleempje. Je hebt namelijk nog maar 2 opties: te vroeg of te laat komen.

En ben je om 17:00 uur klaar? Dan moet je ook zorgen dat je de eerst mogelijke trein haalt. Anders kan het zomaar zijn dat je een half uur moet wachten. Daarnaast moet je ook nog hopen dat de trein niet vol zit…

Reizen met de trein

Ten eerste willen we alle treinreizigers veel succes wensen. Want het wordt er allemaal niet makkelijker op. En ben jij nu helemaal klaar met die trein? Zoek dan gewoon een baan in de buurt. Dat is toch veel makkelijker?

Check alle vacatures in de Peel


Lieke Sengers

Geschreven door

Lieke Sengers

Campagne Specialist