Werkgevers
0

Zaadhandel Neutkens BV

Terug naar alle resultaten

Zaadhandel Neutkens BV

Vessem, Lanti 1a

https://www.neutkens.nl/

Zaadhandel Neutkens is al 100 jaar een specialist in het leveren van hoogwaardige biologische zaden en natuurmengsels. Met de enorme kennis en het uitgebreide assortiment wil Neutkens een belangrijke bijdrage leveren aan de biodiversiteit in Nederland en België. Daarnaast is Neutkens een belangrijke bron van kennis voor de biologische landbouwers, natuurverenigingen en voor landbouwers die groenbemesters zaaien.

Samen zaaien, samen groeien: daar staan wij voor in de biologische landbouw en natuurmengsels voor de teelt. Wij helpen de klant graag met hoogwaardige zaaizaden en het beste advies om samen tot topresultaten te komen. De klant maakt een keuze, zodat wij optimaal kunnen helpen.

Wij bestaan al 100 jaar! En daar zijn wij erg trots op. Dit hebben we uiteraard gevierd! Zo kon er een bezoek gebracht worden aan onze prachtige proeftuin, welke in het juiste seizoen volop in bloei staat met akkerrandmengsels, kruidenrijk grasland en groenbemesters. Onze proeftuin heeft de belangrijke functie om onze adviezen en mengsels te optimaliseren. Daarnaast is het natuurlijk ook een “etalage” waarmee we kunnen laten zien welke mogelijkheden er zijn. We proberen en zaaien allerlei bestaande en nieuwe soorten en mengsels.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img