Werkgevers
0

Woonzorg Hapertse Kluis

Terug naar alle resultaten

Woonzorg Hapertse Kluis

Hapert, Kerkstraat 3a

www.hapertsekluis.nl

Dit is Woonzorg De Hapertse Kluis. Ben jij de juiste persoon voor ons?
Woonzorg Hapertse Kluis is een kleinschalige particuliere woonzorg voorziening, waar met liefde en toewijding voor de oudere mens wordt gezorgd. Ons doel is het bieden van een warm thuis voor al onze bewoners, met een hoge kwaliteit van zorg. Bij Woonzorg de Hapertse Kluis kunnen bewoners hun eigen levensstijl zoveel mogelijk continueren, in een omgeving waar de nodige zorg en verpleging voor handen is. Privacy, individuele behoeften, wensen en mogelijkheden van de bewoner en aandacht voor de bewoner staan hoog in het vaandel.

Wij verlenen zorg zoals we die zelf ook zouden willen ontvangen. Ouderen die zorg nodig hebben, zoeken vaak nieuw evenwicht in hun leven, waarbij de normen en waarden een zeer belangrijke plaats innemen. We maken de overgang van de thuissituatie naar het wonen in Woonzorg de Hapertse Kluis zo klein mogelijk.

De kracht van Woonzorg de Hapertse Kluis ligt in het maatwerk dat aan de bewoners wordt geboden. Ouder worden en beseffen dat het fysiek en mentaal niet meer zo lukt, is een moeilijk proces. Uitgangspunt is dat de bewoner zoveel mogelijk de regie over zijn of haar leven blijft voeren. De bewoners bepalen in hoge mate zelf wat er wel en niet in hun leven gebeurt. De verzorgenden en verpleegkundigen van Hapertse Kluis helpen en ondersteunen bewoners waar die dat willen. De benadering en zorg worden steeds weer opnieuw afgestemd, waardoor een ieder zich gehoord en begrepen voelt. Dit creëert een gevoel van veiligheid en geborgenheid.

Zorgzaamheid voor onze bewoners staat centraal, waardoor de bewoner met respect en met waardigheid het laatste deel van zijn of haar leven bij ons doorbrengt.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img