Werkgevers
0

Woodiez

Eersel, Meerheide 284

www.woodiez.nl

Woodiez is te verdelen in verschillende takken die naadloos in elkaar overlopen.
Woodiez is een evenementeninrichter en staat voor kwaliteit, creativiteit, goede prijs en persoonlijke aanpak: de wensen van onze klanten zijn bij ons heel belangrijk. Daarom kijken wij samen met en welk doel het evenement heeft. Hoe kan de uitstraling en sfeer van de stand of inrichting hieraan bijdragen? Of er nu een groot of klein evenement georganiseerd wordt, zakelijk of privé: samen kijken we wat binnen het budget mogelijk is.
Al onze meubels zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen werkplaats. Hierdoor kunnen wij speciale wensen uitvoeren of combinaties maken die niemand anders heeft.

Tevens verkopen wij steigerhouten loungemeubilair, tafels, kasten, en andere unieke houten meubels. Alles wordt op maat en helemaal naar wens gemaakt. Woodiez kenmerkt zich door net een andere draai te geven aan steigerhouten meubels. Onze meubels zijn zorgvuldig afgewerkt: geen schroeven in het zicht en splintervrij geschuurd. Wij werken uitsluitend met gebruikt steigerhout. Dit geeft de meubels meer karakter. En dat tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding!

Daarnaast hebben wij nog een interieurafdeling. Woodiez verzorgt maatwerk-interieuroplossingen van klein tot groot zoals inloopkasten, bijkeukenkasten, maatwerk keukens voor zowel professioneel als particulier maar ook complete zakelijke bedrijfsruimten en winkelruimten. Het resultaat is altijd een bijzondere, klant specifieke interieuroplossing, geheel afgewerkt volgens de wensen van de klant.

Nog benieuwd naar onze projecten of het ontstaan van Woodiez? Kijk eens rustig rond op Woodiez.nl en Woodiez-interieur.nl en laat je verbazen!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img