Werkgevers
0

Wefabricate B.V.

Terug naar alle resultaten

Wefabricate B.V.

Best, Industrieweg 187

www.wefabricate.com

De visie van Wefabricate is om een fabriek van wereldklasse te ontwerpen die niet alleen het hoogste niveau van efficiëntie levert, maar ook innovatieve, duurzame oplossingen creëert die wereldwijde uitdagingen op aanzienlijke schaal aanpakken. Dit doen we door gebruik te maken van geavanceerde technologie, maar vooral: door de meest getalenteerde mensen in de branche aan te trekken. De ambitie is om een nieuwe standaard te zetten voor industriële uitmuntendheid en een positieve impact te hebben op mens en planeet.

Binnen de fabriek produceert Wefabricate onderdelen en producten via één of meerdere eigen productieprocessen: spuitgieten, frezen, verspanen, draaien, elektronica, plaatwerk of assemblage. Door standaardisatie en optimalisatie maken ze automatisering op zowel hardware- als softwareniveau mogelijk, waardoor de efficiëntie drastisch wordt verhoogd en ongekend korte doorlooptijden worden gegenereerd zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Wij geloven echter dat grote macht gepaard gaat met grote verantwoordelijkheid, en daarom gebruiken we onze fabriek als een kracht om technologische oplossingen voor wereldwijde uitdagingen te ontwikkelen en te lanceren, in feite een 'moonshot-fabriek'. De eerste twee dochterondernemingen van Wefabricate zijn Weheat en Fyllar, en nog veel meer zullen volgen.

Onze tweede locatie vind je in Duizel, op Wolverstraat 23

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img