Werkgevers
0

Waldner Benelux B.V.

Terug naar alle resultaten

Waldner Benelux B.V.

Eersel, Meerheide 112

www.waldner-benelux.nl
  • OP MAAT GESNEDEN LABORATORIUM OPLOSSINGEN VOOR ONDERZOEK EN INDUSTRIE

WALDNER is een wereldwijd actief familiebedrijf met haar hoofdvestiging en productie in Wangen (Allgäu D). Hier ontwikkelt Waldner hoogwaardige en innovatieve oplossingen die voldoen aan de hoogste klanteisen. Als wereldwijd operererend technologische bedrijf bieden wij state of the art en toekomstgerichte laboratoria, geavanceerde zuurkasten, isolatoren, proces systemen en verpakkingsmachines. Wij ontwerpen en ontwikkelen speciaal naar de wensen van onze klanten en worden daarin graag uitgedaagd met ideeën.

  • ONZE PRODUCTEN: DYNAMISCH VOORAF GEPLAND

De zeer specialistische producten van Waldner zijn ondanks al hun complexiteit gemaakt voor mensen. Van de farmaceutische industrie, biotech, petrochemie, industrie tot opleidingsinstituten. Mensen zoals u, uw persoonlijke behoeftes en verwachtingen geven een positieve impuls aan onze ontwikkelingen. Zo geven onze producten een antwoord op de steeds wijzigende behoeftes op het gebied van ergonomie, gebruiksgemak, interactie en veiligheid. Zij dragen tevens bij aan economische en ecologische duurzame doelen. Indien de behoeftes veranderen zullen wij ook onze aanpak hier onmiddellijk aan aanpassen.

  • ADVIES EN ANALYSE VAN DE BEHOEFTE

Gewoontes zijn er om te doorbreken. Probeer ook eens iets nieuws. Dit vraagt vaak om een externe prikkel. Wij ondersteunen u bij het ter discussie stellen en overdenken van uw bestaande systemen. Samen kunnen we de oude denkpatronen verlaten, nieuwe mogelijkheden identificeren en verassend nieuwe ideeën ontwikkelen. Zo creëren we samen een oplossing, met prototypes en mock-up’s- om er zeker van te zijn dat onze oplossing werkt.

  • DESIGN EN ENGINEERING

Het ontwerpen van een gebouw kost ongeveer 3% van de totale ‘cost of ownership’. Tegelijkertijd heeft dit een zeer grote invloed op alle vervolgkosten, inclusief de toekomstige beheerskosten. Daarom plannen wij in detail samen met u het toekomstige gebruik van de ruimtes, identificeren wij oplossingen en alternatieven. Door deze werkwijze optimaliseren wij uw efficiency en het aanpassingsvermogen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img