Werkgevers
0

Voergroep Zuid B.V.

Terug naar alle resultaten

Voergroep Zuid B.V.

DEURNE, Postbus 20

https://www.voergroepzuid.nl/

Bij Voergroep Zuid waarderen we onze medewerkers en de goede werksfeer. We werken met passie en blijven leren en ontwikkelen. Wij bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van een opleiding. Hiernaast bieden we goede arbeidsvoorwaarden, uitdagende werkzaamheden en zijn we flexibel.

Onze kernactiviteit is de productie en verkoop van hoogwaardig mengvoer en voergrondstoffen voor varkens, rundvee, geiten en pluimvee. Afnemers van onze producten zijn boerenbedrijven in Zuid Nederland en België. Voergroep Zuid behoort tot de top 5 mengvoerbedrijven van Nederland. Met vier gespecialiseerde productielocaties verspreid over Brabant en Limburg zijn we altijd dichtbij. Onze productielocaties zijn gevestigd in Helmond (varkensvoeders), Oirschot (herkauwers), Weert (varkens- en pluimveevoeders) en Nederweert (pluimveevoeders). Onze grondstoffen halen we zoveel mogelijk uit de regio. Bijna 50 procent komt van boeren die dicht bij onze productielocaties zijn gevestigd.

Samen de juiste dingen doen

Boeren die hun bedrijf verder willen ontwikkelen zullen meer aantoonbaar rendement moeten behalen. Onze ambitie is om samen meerwaarde te creëren op het boerenerf. Dat doen we door onze specialisten en ervaringsdeskundigen op het gebied van ondernemerschap, bedrijfskunde en dierprestaties in te zetten, én door grondstoffen slim in te kopen en efficiënt te verwerken tot kwalitatief hoogwaardige diervoeders. Zo krijgen onze boeren de mogelijkheid om op een rendabele en een duurzame manier melk, vlees en eieren produceren.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img