Werkgevers
0

Vermeulen Ingenieursbureau B.V.

Terug naar alle resultaten

Vermeulen Ingenieursbureau B.V.

Vermeulen Ingenieursbureau is een familiebedrijf en opgericht in 1961. Vanaf de eerste dag zijn wij actief als exclusieve vertegenwoordiging voor o.a. de Haver & Boecker machinefabriek in Nederland. In de loop van de jaren hebben wij ons steeds verder gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor industriële verpakkingsvraagstukken voor vaste- en vloeistoffen.

In 2015 hebben wij gezamenlijk met Haver & Boecker een lokale service organisatie met de naam Haver Service Benelux BV opgericht. Deze joint venture is gevestigd in het zelfde pand als Vermeulen Ingenieursbureau en is verantwoordelijk voor alle service- en onderhoudswerkzaamheden aan Haver & Boecker equipment in de Benelux. Haver Service Benelux heeft diverse Field Service Engineers in dienst die speciaal opgeleid zijn voor het onderhoud aan de machines van o.a. Behn+Bates, Feige, Haver & Boecker, Haver & Boecker Niagara en Newtec Bag Palletizing palletiseermachines.

Sinds 1 april 2019 is het werkgebied van Vermeulen Ingenieursbureau verder uitgebreid en zijn wij verantwoordelijk voor advisering omtrent nieuwe installaties en modernisaties van bestaande apparatuur uit de Haver & Boecker machine divisie in de gehele Benelux.

Samen vormen wij één team.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img