Werkgevers
0

Ventilatie Techniek Brabant B.V.

Terug naar alle resultaten

Ventilatie Techniek Brabant B.V.

Mierlo, Industrieweg 42C

www.ventilatietechniekbrabant.nl

Ventilatie Techniek Brabant is specialist op het gebied van luchtkanalen, plaatwerk en ventilatietechniek. Wij stellen ons graag aan je voor!

Ons bedrijf is in 2018 opgericht door Mario van der Putten. Mario heeft meer dan 30 jaar ervaring in de luchtkanalenbranche, en is van 1991 tot 2018 directeur-eigenaar geweest van een luchtkanalenbedrijf in Helmond. Met Ventilatie Techniek Brabant heeft hij een nieuwe weg ingeslagen. Wij zijn werkzaam als onderaannemer voor diverse installateurs en hebben projecten in heel Nederland. Zo nu en dan hebben wij ook projecten in België. Wij zijn gevestigd op Bedrijventerrein De Smaale in Mierlo, aan de Industrieweg 42 A t/m C. Hier hebben wij een kantoor, magazijn en eigen productiefaciliteit.

Het team van Ventilatie Techniek Brabant bestaat uit projectleiders, calculators, technisch tekenaars, plaatwerkers en monteurs. Wij hebben op dit moment een team van 10 vaste medewerkers en daarnaast een flexibele schil van zo'n 4-12 inleners / ZZP'ers. Samen verzorgen wij luchtkanalen van calculatie tot productie tot montage ten behoeve van grote en kleine utiliteits- en industriële projecten. Daarnaast zijn wij lid van de Koninklijke Metaalunie en VCA* gecertificeerd.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img