Werkgevers
0

VDL Special Vehicles

Terug naar alle resultaten

VDL Special Vehicles

Eindhoven, Hoevenweg 1

www.vdlspecialvehicles.com

VDL Special Vehicles in Eindhoven is dé specialist op het gebied van emissievrije oplossingen voor het middel en zware voertuigsegment. Met 150 medewerkers richten wij ons bij VDL Special Vehicles vanuit onze locatie in Eindhoven op speciale heavy duty-voertuigen zoals de elektrische truck. Ontwerp, ontwikkeling, implementatie en fabricage van chassis en aandrijflijnen voor zware voertuigen alsook de fabricage van complete voertuigen voor derden en fabricage van defensievoertuigen. VDL heeft de ambitie om tot de top van de contract manufacturers te gaan behoren op het gebied van zero-emissie drijflijnen voor middelzware tot zware voertuigen.

Bij VDL Special Vehicles zijn we bezig met nieuwe producten, innovatieve automotive systemen, technieken en simulaties. Dit stelt hoge eisen aan de creativiteit, inventiviteit en bevlogenheid van onze medewerkers. Bij VDL Special Vehicles werken mensen die vooruit denken. Onder onze medewerkers bevinden zich creatieve geesten die voor elk probleem een oplossing bedenken en die samen met het team kijken wat de beste langdurige oplossing is.

Wij zijn een bedrijf dat gelooft in lange termijn relaties met onze klanten. Wij denken graag al in een vroeg stadium met onze klanten mee zodat zij succesvol blijven of worden binnen hun marktsegment. De spreiding in markten biedt, naast continuïteit voor het bedrijf, veel variatie en uitdaging op het gebied van engineering, projectmanagement en productie.

VDL Special Vehicles is onderdeel van het internationale, industriële familiebedrijf VDL Groep.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img