Werkgevers
0

Van Stratum Techniek B.V.

Terug naar alle resultaten

Van Stratum Techniek B.V.

GELDROP, De Hooge Akker 17

www.vanstratum.nl

Met ingang van 27 maart 2023 mag Van Stratum Techniek B.V. zich officieel Hofleverancier noemen. Dat betekent dat wij vanaf die datum het koninklijk wapen met de toevoeging ‘bij koninklijke beschikking hofleverancier’ mogen voeren. En daar zijn wij ontzettend trots op!

Van Stratum Techniek is niet zomaar een elektrotechnisch installatiebedrijf. De afgelopen 100 jaar hebben we ons bewezen als een betrouwbare partner voor onze klanten. Klanten die meestal ook een groot deel van die 100 jaar al bij ons zijn.

In 100 jaar tijd zijn waarden als veiligheid, ondernemerschap, improvisatie, snelheid en flexibiliteit, innovatie, servicegerichtheid, klantgerichtheid, oplossingsgerichtheid, betrouwbaarheid, betrokkenheid en kwaliteit steeds aanwezig gebleven.

Dat komt omdat onze medewerkers voorop staan. Zij zorgen ervoor dat jouw installaties blijven functioneren en jouw business door blijft draaien. Daarmee bieden we onze klanten een goed geoliede, platte, flexibele organisatie waar je 24/7 op kunt bouwen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img