Werkgevers
0

Timmerfabriek Frank van Roij B.V.

Terug naar alle resultaten

Timmerfabriek Frank van Roij B.V.

GOIRLE, Nobelstraat 17

www.frankvanroij.nl

Timmerfabriek Frank van Roij is een moderne KOMO-gecertificeerde timmerfabriek in Goirle, die kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel draagt.

Opgericht in 1992, en werkend onder de naam Timmer- en onderhoudsbedrijf Frank van Roy, werden er in eerste instantie hoofdzakelijk trappen en kozijnen gemaakt.

In 1999 zijn voorzichtig de eerste stappen richting de houtskeletbouw gezet. Als productielocatie van Pontmeyer is op die manier direct veel kennis binnengehaald en zijn diverse contacten gelegd. Vanaf 2002 is Timmerfabriek Frank van Roij onder eigen naam op de houtskeletbouwmarkt actief.

Door de groeiende vraag werd de werkplaats al snel te klein. In juli 2007 zijn we verhuisd naar een splinternieuwe werkplaats met een productieoppervlakte van ruim 4000 m2. In de tussentijd is er al 2 x 1000 m2 aangebouwd en het pand van de achterbuurman aangekocht voor toekomstige uitbreidingen.

In 2018 is de recentste uitbreiding gerealiseerd en is er ruim 8000 m2 productie locatie bijgebouwd. In november 2019 zijn wij overgegaan naar het 800 m2 ruime kantoor aan de voormalige achtergevel. Hierdoor zijn wij “verhuisd” van de Nobelstraat naar de Tijvoortsebaan.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img