Werkgevers
0

Therminon BV

Bladel, Hallenstraat 9

https://vloerverwarming.nl

De nummer 1 leverancier van vloerverwarming in Nederland

Wij zijn Therminon, een toonaangevende partner in de ontwikkeling en fabricage van systemen en regelunits voor vloerverwarming en -koeling. Ons doel is om met hoogstaande en innovatieve producten maximale tevredenheid te garanderen.

Therminon is niet alleen de nummer 1 ontwikkelaar en producent van vloerverwarmings- en vloerkoelsystemen in Nederland, maar is ook daarbuiten sterk vertegenwoordigd.

Wij zijn optimaal bekend met de klimaatwensen, warmte/koude-opwekkingssystemen, installatiewijzen en gangbare afwerkingen binnen én buiten Europa. De flexibiliteit van Therminon maakt het mogelijk om voor iedere situatie en voor elk land een oplossing op maat aan te bieden. Niet voor niets werken inmiddels vele partijen binnen én buiten Europa naar volle tevredenheid met de producten van Therminon.

Onze sterke voorraadpositie en goede afspraken omtrent transport maken het mogelijk om binnen zeer korte levertermijnen partners in binnen- en buitenland te voorzien van alle benodigde materialen. Van verdelers tot en met draadstaalmatten, leidingwerk, isolatiematerialen en zoneregelingen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img