Werkgevers
0

Strabeko

TILBURG, Albionstraat 24

www.strabeko.nl

Loop je wel eens langs een hek van bijvoorbeeld de Efteling en denk je 'wow' dat is een staaltje mooi vakwerk? En vraag jij je af 'hoe maken ze dat ?' Wij maken geen hekwerken, maar coaten deze hekwerken wel !
Eerst stralen we de hekken schoon, zodat er een ruw oppervlak ontstaat waardoor de opvolgende coatinglagen goed hechten. Deze coatinglagen kunnen van uitgehard, gesmolten poeder zijn, maar ook gespoten met industriële lak.
Het is maar net voor welk klimaat en toepassing een metalen voorwerp of object bestemd is.
Na elk coatingsysteem testen we om te kijken of de kwaliteit volstaat, ook noteren we dit goed voor onze klanten, zodat daarmee een lange levensduur vh materiaal gewaarborgd wordt.

Strabeko is een Tilburgs MKB-bedrijf dat met haar vakkundig, divers en gezellig team al deze mooie oppervlaktebewerkingen uitvoert. Van kleine objecten als radiatoren, tafelpoten, velgen tot grote materialen als flenzen, frames, kunstwerken en pipings voor onder andere de petrochemie.
Voor dit werk zoeken we mensen die vakidioot zijn of dit willen worden. Werk je graag met je handen en maak je jouw object tot in de puntjes af ? en geeft dit jouw een voldaan tevreden gevoel ! dan pas in jij in het Strabeko-team.

Het Strabeko-team bestaat uit een divers team van vakspecialisten, die hun ambacht en daarmee kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img