Werkgevers
0

Stickerwinkel.com B.V.

Terug naar alle resultaten

Stickerwinkel.com B.V.

VELDHOVEN, Zandven 2A

www.stickerwinkel.com

Stickerwinkel.com in Veldhoven is een ambitieuze drukkerij en webwinkel waarbij je voor al je sticker aanvragen terecht kunt. Service en kwaliteit staat bij ons voorop. Samen met ons grafisch geschoolde team zetten we ons dagelijks in om geweldige sticker producten te maken.

Persoonlijke aandacht door een specialistisch team, korte lijnen, en inhouse productie. Door deze combinatie levert Stickerwinkel elke dag geweldige producten. Op ons creatieve kantoor en productieruimte realiseren we stickers van ontwerp tot verzending in kleine en grote oplage voor een breed publiek van klanten. Persoonlijke aandacht door een specialistisch team, dat is wat Stickerwinkel onderscheid.

Iedere sticker is anders, niet alleen qua formaat maar vooral qua doel. Komt hij buiten te hangen, gaan er veel mensen overheen lopen, moet hij reflecteren, moet hij blijven kleven aan de koelkast? Onze specialisten weten alles maar dan ook alles van stickers en staan voor u klaar om uw wensen te vertalen naar mooie plakkerige producten.

We produceren zelf

Inhouse productie. Doordat we zelf produceren zijn bij ons de lijnen het kortst, de kennis het grootst en de kosten het laagst. Wij ontwerpen, controleren, produceren en verzenden alles zelf. Stickerwinkel biedt de hoogste kwaliteit door een team van gedreven specialisten.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img