Werkgevers
0

Smurfit Kappa Recycling B.V.

Terug naar alle resultaten

Smurfit Kappa Recycling B.V.

Bladel, Hallenstraat 23

www.smurfitkappa.com

We zijn de Nr. 1 in Europa voor de productie van golfkartonnen verpakkingen, containerboard en 'bag in box' en we zijn de enige pan-Amerikaanse producent van containerboard en golfkartonnen verpakkingen.

Geografisch bereik

Smurfit Kappa is sectorleider met 350 productielocaties over de hele wereld, vertegenwoordigd in 21 Europese landen en 12 landen in Noord- en Zuid-Amerika.

Geïntegreerd bedrijf

We bieden een ongeëvenaard portfolio aan verpakkingsoplossingen van papier, die we constant updaten met nieuwe, toonaangevende innovaties. Dit aanbod wordt nog sterker gemaakt met de voordelen van onze geïntegreerde organisatie, met (papier)ontwerp, logistiek, de doorlooptijden voor onze diensten en het voordeel dat we onze materialen kopen bij onze eigen papierfabrieken.

Onze mensen

Onze mensen zijn ons sterkste punt. Omdat we, op ieder niveau, heel veel in de training en ontwikkeling van ons personeel investeren, hebben we de beste en meest ervaren werknemers voor U om mee samen te werken in ieder stadium van productie. Deze combinatie van ervaring en expertise vertaalt zich in betere verpakkingsoplossingen, hogere waarde en betere doorlooptijden voor onze klanten.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img