Werkgevers
0

Slijptechniek Vereijkens B.V.

Terug naar alle resultaten

Slijptechniek Vereijkens B.V.

HELMOND, Grasbeemd 15

https://vereijkens.nl/

In 2019 is Slijptechniek Vereijkens overgenomen door Marcel Röttjers en Patrick Hendricks. Sindsdien timmeren we aan de weg met het herslijpen van verspanende gereedschappen en het produceren van klant specifieke speciaal gereedschappen. Als bedrijf streven wij naar een hoog serviceniveau, korte lijntjes, snelle levertijden en een hoge kwaliteit. Door de groei van het klantenbestand hebben we begin september 2020 het machinepark uitgebreid met een nieuwe gereedschap slijpmachine om aan de stijgende vraag te kunnen blijven voldoen.

Om nieuwe klanten te overtuigen van de kwaliteit van herslepen gereedschappen herslijpt Vereijkens gratis een testpakketje. Op die manier is het mogelijk om te ervaren hoe de herslepen gereedschappen zich verhouden tot nieuwe gereedschappen.

We horen soms van onze klanten dat de snij-eigenschappen van onze herslepen gereedschappen beter zijn dan van nieuwe gereedschappen. Daar doen we het toch voor.

Naast het herslijpen van gereedschappen, ontwikkelen en produceren wij ook nieuwe speciaal gereedschappen. Dit zijn over het algemeen combigereedschappen die meerdere bewerkingen in één gereedschap gecombineerd zijn. Deze worden ontwikkelt aan de hand van een tekening, die u aanlevert. Hier wordt dan naar gekeken uit welk materiaal deze het beste gemaakt kunnen worden en met eventueel de juiste coating. Omdat bedrijven steeds meer naar een efficiëntere manier van produceren zoeken worden steeds meer speciaal combigereedschappen in gezet en daar door kan het aantal standaard gereedschappen flink beperkt worden.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img