Werkgevers
0

Sleegers Farm Equipment

Terug naar alle resultaten

Sleegers Farm Equipment

SOMEREN, Broekstraat 26

www.sleso.nl

Jan Sleegers richtte in 1966 Sleegers Someren op. Later werd de naam veranderd in Sleegers Farm Equipment. Vanaf het eerste uur een echt Somerens bedrijf dat in ruim 50 jaar uitgroeide van een montagebedrijf in kachels en voermachines tot leverancier en montagebedrijf van complete stalinrichtingen, met name in de pluimveehouderij, maar ook de varkens- en rundveehouderij behoren tot het werkgebied.

In 1970 kwam de eerste werknemer in dienst; de 15-jarige Frans Hendrikx, die zich opwerkte van magazijnmedewerker/monteur en inkoper. In 2000 overleed Jan Sleegers, en werd Frans Hendrikx de directeur. Een paar jaar later nam Frans het bedrijf over en is anno 2023 nog steeds de eigenaar. Inmiddels is de volgende generatie ook volop actief in het bedrijf en kan hier dus nog gesproken worden van een echt familiebedrijf.

Bij complete stalinrichting kun je denken aan o.a. drink- en voersystemen, klimaatregeling en verlichting, inclusief regelapparatuur. Ook grote zonnepanelen-projecten zijn tegenwoordig aan de orde van de dag.
Hierbij werkt Sleegers Farm Equipment intensief samen met gerenommeerde leveranciers en beschikt over diverse dealerschappen voor branche-gerelateerde producten, zoals bijv. heaters, computers en voersystemen. Mede dankzij deze dealerschappen kan Sleegers Farm Equipment ook een groot deel van de Nederlandse, Belgische en Duitse collega-bedrijven in deze branche van materialen voorzien en fungeert op die manier dus ook als groothandel.

Om onze klanten de beste service te kunnen bieden beschikt Sleegers Farm Equipment over een groot verkoop-magazijn op locatie en hanteert het bedrijf een 24-uurs storingsservice.

De grootste uitdagingen voor de toekomst zitten hem in:

  • innovatieve en mileubewuste stalontwerpen, om de sector te kunnen behouden
  • een gestage groei en het behoud van het huidige service- en kennisniveau.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img