Werkgevers
0

SecPro B.V.

DEURNE, Dubloen 11

www.secpro.eu

SecPro B.V.; beveiligingsproducten én advies

Bij SecPro gaan kennis, persoonlijk contact en samenwerken hand in hand. We spreken liefst met je en jouw in plaats van u en uw, gewoon omdat we niet van de stropdassencultuur zijn. Wij werken aan veiligheid in en rondom gebouwen, dat doen we voor én met professionals.

Onze missie

Samen met bevlogen installateurs in het hele land zorgen wij voor brand- en inbraakdetectiesystemen die perfect werken en voldoen aan alle wensen en normeringen. We leveren de benodigde producten én de bijbehorende kennis.

Onze visie

Schouder aan schouder sta je het sterkst. Wij nemen geen werk over, maar wel zorgen uit handen. Samenwerking staat bij ons centraal. Of je nou ZZP-er bent of werkzaam bij een groot installatiebedrijf, bij ons kan je terecht voor klussen die betrekking hebben op brandbeveiliging, toegangscontrole, inbraakbeveiliging of cameratoezicht. Wij leveren de juiste artikelen -meestal direct uit voorraad- en staan bij met advies en raad.

In de omgang zijn wij laagdrempelig; open, eerlijk en gemakkelijk benaderbaar.

Maatschappelijk verantwoord

Wij richtten ons bedrijf op in 2005 en gaan sindsdien op alle fronten met onze tijd mee. We beperken ons niet tot technologische ontwikkelingen, maar kijken breder. Wat de toekomst betreft hebben we natuurlijk geen glazen bol, maar we doen wél ons best om die veilig te stellen. Wij zetten ons in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Als je met SecPro samenwerkt, ben je dus ook op dat gebied goed bezig!

Dit alles doen we met onze slogan: Beveiligen doen we samen ! want samenwerking is de belangrijkste waarde binnen ons bedrijf.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img