Werkgevers
0

Reijrink Staalconstructie B.V.

Terug naar alle resultaten

Reijrink Staalconstructie B.V.

Hilvarenbeek, Postbus 1

https://www.reijrink.com/nl/

De basis voor Reijrink staalconstructie is in 1967 gelegd. Het begon allemaal toen Toon Reijrink in een schuurtje achter zijn ouderlijk huis in Haghorst tractoren ging repareren en stalinrichtingen bouwde. Vader gaf hem een klein startkapitaal om een lasapparaat te kopen en zo geschiedde. Inmiddels zijn we meer dan 50 jaar verder en uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met ruim 100 geweldige medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Someren en Esbeek gaan onze staalconstructies de hele wereld over.

We zijn een familiebedrijf en dragen dat graag uit. Niemand kan het alleen, we hebben iedereen nodig. Er wordt dan ook echt als team gewerkt. Voor en met elkaar, zonder hokjescultuur, zonder hiërarchie. We maken het met z’n allen, staan voor elkaar en denken met elkaar mee. Het is hier altijd wij, nooit ik.

We hebben echte vakmensen in dienst die graag dingen met de handen maken, maar ook mensen die het fantastisch vinden om een lasrobot te bedienen. Die combinatie maakt dat we voor elke vraag van de klant een oplossing hebben en daar zijn we trots op.

Leer jij het liefst met je handen? Wil je een stevig beroep met veel ontwikkelingsmogelijkheden? Kom bij ons werken met staal! Staal is een fantastisch product. Je kan er werkelijk alles van maken en het is 100% recyclebaar. Met ruim 120 medewerkers en twee vestigingen in Noord-Brabant ontwerpen en produceren wij staalconstructies die werkelijk de hele wereld over gaan. Wij zijn een innovatief bedrijf met internationaal aanzien, een stevige familiebasis en een hecht team. Werken en leren kan dicht bij huis of verder weg, hoog in constructie of met beide voeten op de grond.

Als familiebedrijf realiseren wij ons heel goed welke verantwoordelijkheid wij hebben richting onze medewerkers en de maatschappij. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons dan ook niet iets dat we ‘er even bij doen’, het is echt een speerpunt binnen ons bedrijf. Bij elke keuze die we maken, maken we de afweging tussen bedrijf, mens en milieu.

We zijn ook actief betrokken bij de samenleving in de dorpen om ons heen. We doen veel aan lokale sponsoring om de sociale voorzieningen in de dorpen te behouden. Sponsoring van sportclubs geeft ons bovendien de mogelijkheid om in contact te komen en te blijven met toekomstige medewerkers.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img