Werkgevers
0

Quooker B.V.

Bladel, Steenslag 3

www.quooker.nl

Quooker is hard op weg de wereld te veroveren. De kokendwaterkraan heeft zich, sinds de uitvinding in 1970 door Henri Peteri, ontwikkeld als een onmisbare tool in keukens over heel de wereld.

Van een briljant idee naar internationaal succes. Het ondernemersverhaal van Henri Peteri en zijn zonen Niels en Walter leest als een jongensboek. Met veel passie werken we aan een gezamenlijke ambitie: zoveel mogelijk keukens op een slimme en verantwoorde manier van kokend en bruisend water voorzien. Kom ook werken bij Quooker!

Vind je het leuk om al iets meer te weten van Quooker medewerkers? Via https://www.quooker.nl/verhalen-medewerkers geven zij een kijkje in hun takenpakket, hun drijfveren en ambities. Herkenbare verhalen? We zijn benieuwd!

Quooker Machinebouw Bladel :
In Bladel bouwen we met een klein team machines voor het moederbedrijf in Ridderkerk. Machines waarmee de collega's in Ridderkerk de onderdelen van de Quooker maken. Maar ook machines om de Quooker te kunnen samenstellen en testen. In Bladel maken we dus niet de Quookers zelf, maar zijn we iedere dag bezig met Engineering, Mechatronica, Werktuigbouwkunde en Elektrotechniek om machines te bouwen. Kom werken bij Quooker Machinebouw in Bladel!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img