Werkgevers
0

Pro Athletics Totaal Centrum

Terug naar alle resultaten

Pro Athletics Totaal Centrum

BLADEL, Bleijenhoek 75

www.pro-athletics.nl

Pro Athletics
Mijn naam is Irene van Lith. In 2012 ben ik Pro Athletics gestart. Zelf deed ik aan wielrennen op hoog niveau en het leek me geweldig om mensen van top tot teen te kunnen begeleiden en motiveren. Ik ben begonnen met een massagepraktijk, bootcamps in de bossen en personal training aan huis. Ondertussen was ik toen ook werkzaam in de ijshockey-eredivisie bij Eindhoven Kemphanen. Toen er op de ijsbaan in Eindhoven een ruimte vrijkwam, ben ik daar mijn eerste sportschool begonnen en werd mijn sportschooldroom werkelijkheid. Tenminste, voor even dan… want al snel wilde de gemeente Eindhoven de ijsbaan sluiten en dus ook mijn sportschool.

Omdat opgeven in mijn woordenboek niet voorkomt, ging ik weer bootcamps, massages en personal training aan huis geven. Al vrij snel begon ik mijn eigen zaak in het klooster in Bladel. Mijn aanbod breidde ik uit met groepslessen. Dit bleek een succes en al snel werd het klooster te klein. Ik verhuisde naar de Bleijenhoek in Bladel, waar ik nu nog elke dag met plezier werk met een superteam om me heen. Onze visie is: persoonlijke aandacht op nummer 1. Dat doen we door een huiselijke sfeer te creëren waar iedereen zich thuis voelt en waar mensen professionele begeleiding krijgen.

Wij zijn allround en bieden zowel groepslessen aan als kickboksen, krav maga, fitness, voedingsadvies, personal training, kinderlessen en afslankgroepen. Buiten mijn sportschool geef ik ook bedrijfsfitness , stoelmassages en -bootcamps aan bedrijven, onder meer bij Van Lanschot en Kinderopvang Beestenboel. Verder werk ik voor een stichting die gespecialiseerde jeugdhulp biedt aan jongeren die als gevolg van ingewikkelde opgroei- en onderwijsproblemen worden bedreigd in hun ontwikkeling, problemen ervaren in meerdere leefgebieden en de aansluiting met de maatschappij dreigen te verliezen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img