Werkgevers
0

NTS Site Eindhoven

Terug naar alle resultaten

NTS Site Eindhoven

Eindhoven, Dillenburgstraat 9

https://www.nts-group.com

Bij NTS Eindhoven draait het om teamwork

Kerncompetenties bij NTS Eindhoven

Beantwoorden aan de behoeften van de markt begint met een focus op wat nodig is voor hoogcomplexe mechatronische assemblages en de productie van frames, plaatwerk en precisieonderdelen. De belangrijkste competenties die nodig zijn voor het maken van dat soort modules en systemen, zijn vacuüm en cleanliness. Bij NTS Eindhoven is contaminatiebeheersing een kerncompetentie. Bovendien zijn we een voorloper op het gebied van cleanliness gedurende de volledige levenscyclus. Die aanpak is een van de belangrijkste redenen voor ons succes in het ontwikkelen en produceren van complexe modules. Naast cleanliness blinken we uit in (snelle) prototyping. Dit komt omdat we al vroeg in de productlevenscyclus betrokken zijn, wat betekent dat we de controle hebben over niet-optimale producten. Het voordeel van onze grote aanwezigheid op het gebied van ontwikkeling & engineering is dat we prototypes met een hoge complexiteit snel en herhaalbaar kunnen produceren.

Een geoptimaliseerde supply chain

Door een goede samenwerking tussen (co-)ontwikkeling & engineering, onze metaalafdeling en onze precisieafdeling is maakbaarheid geen probleem. Elke discipline vult de andere aan: op onze metaalsectie gebeurt de prototyping, terwijl we op onze precisieafdeling met de meest kritieke machines complexe, hoogprecieze onderdelen maken. Door intern goed te communiceren, creëren we een optimale workflow. Wat de productlevenscyclus of de behoefte van de klant ook is, doordat we bij NTS Eindhoven verschillende disciplines samenbrengen, zijn we flexibel en kunnen we maatwerk leveren. En daardoor blijft de procesfocus efficiënt, verkorten we de time-to-market en is de herhaalbaarheid gewaarborgd.

Bij NTS Eindhoven draait het om teamwork

Het feit dat we gevestigd zijn in de Brainport-regio en dat er fabrieken van verschillende disciplines bij NTS Eindhoven aanwezig zijn, zijn de belangrijkste factoren die bijdragen aan ons succes. Dat komt doordat we geloven dat we door te focussen op ‘samen’ we het beste uit onze technologische ontwikkeling halen. Korte lijnen tussen de verschillende teams, maar ook met leveranciers en klanten spelen daarin een belangrijke rol. Daarom heeft NTS Eindhoven een teamgerichte focus, die we met trots uitdragen naar de buitenwereld.

Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet? Kom dan langs op zaterdag 25 maart!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img