Werkgevers
0

MRB Fijnmetaalbewerking B.V.

Terug naar alle resultaten

MRB Fijnmetaalbewerking B.V.

VALKENSWAARD, Dragonder 23

https://mrbfijnmetaal.nl/

MRB Fijnmetaalbewerking is een ISO gecertificeerd bedrijf en actief sinds 1989 als toeleverancier voor de fijnmechanische industrie. Wij bieden een breed scala aan mogelijkheden, van enkel stuks tot seriematige productie. De producten kunnen worden geleverd met zeer nauwkeurige toleranties.

MRB Fijnmetaalbewerking maakt zich sterk door het bieden van kwaliteit en flexibiliteit en is uitermate flexibel zodat een korte doorlooptijd gerealiseerd kan worden. We beschikken over een modern en uitgebreid machinepark wat wordt bediend door een hecht team van professionals dat beschikt over een goede beheersing van de huidige technieken. MRB Fijnmetaalbewerking bevindt zich in de medische-, optische- en verpakkingsindustrie. Defensie en diverse andere industrieën.


MRB Fijnmetaalbewerking beschikt over een geavanceerd machinepark met de modernste productiemiddelen om aan alle eisen van haar klanten te kunnen voldoen. Wij staan voor kwaliteit, flexibiliteit, leverbetrouwbaarheid, heldere communicatie en vakwerk door vakmensen.


MRB Fijnmetaalbewerking onderscheid zich in de markt door niet terug te deinzen om menig onderdeel waar iets meer aandacht en accuratesse gevraagd wordt om hier in goed overleg met de klant tot een gewenst resultaat te komen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img