Werkgevers
0

MKK (Maatwerk Kopers Keuze) B.V.

Terug naar alle resultaten

MKK (Maatwerk Kopers Keuze) B.V.

VELDHOVEN, Habraken 2403

www.mkkbrabant.nl

Een betrouwbare, betrokken en proactieve partner. Zo staat het team MKK Maatwerk Kopers Keuze bekend bij de klant, leverancier en fabrikant.

Door de korte lijnen, de no-nonsense aanpak met focus op kennis en service werkt het team efficiënt en gaat net dat stapje verder voor de klant. Het zien, voelen en beleven staat altijd centraal. Ons doel is altijd optimaal woon, leef of werkgenot voor onze klanten en opdrachtgevers. Samen komen we altijd tot het gewenste resultaat.

MKK betekent Maatwerk Kopers Keuze en de naam zegt het al, wij leveren Maatwerk waarbij de Koper altijd de gewenste Keuze bepaald. Al sinds 2008 zijn wij uw betrokken partner op het gebied van de afbouw. Met onze grote diversiteit aan tijdloze producten en materialen maken we de sfeer van uw woning of bedrijf compleet.

Van een nieuwe design deur en unieke gevelbekleding tot een totaalconcept voor de nieuwbouw of restyling van uw woning of bedrijfspand. Met de nieuwste trends, hoge kwaliteit en optimale service denken we graag mee in het hele proces om samen tot het gewenste resultaat te komen. Wij zijn continu bezig met de ontwikkelingen in de markt en hebben veelvuldig contact met onze leveranciers en fabrikanten. Op deze manier kunnen wij altijd de juiste adviezen geven aan onze klant om samen tot een succesvol resultaat te komen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img