Werkgevers
0

Mejo Aluminium BV

Terug naar alle resultaten

Mejo Aluminium BV

Hapert, Diamantweg 10-11

www.mejo.com

Mejo levert al sinds 1932 extrusieprofielen, machinebouw profielen en composiet-materiaal uit aluminium. Met 90 jaar aan ervaring, weten we precies waar u behoefte aan heeft. We hebben maar liefst 30 verschillende extrusiepersen met een drukkracht van tussen de 500 en 8000 ton. Hierdoor zijn we in staat om vrijwel elke profielgrootte voor u te fabriceren.

Onze eigen merken No Name Konstruktions® en No Name Solar® zijn gebaseerd op het idee om de klant niet aan een bepaalde en dure serie te binden door middel van specifieke onderdelen. Onze producten moeten compatibel zijn met standaardonderdelen. Onafhankelijkheid is het basisidee achter onze merken en producten. We zijn nu een van de grootste merkfabrikanten voor compatibele aluminium groefprofielen en veerprofielen in Duitsland.

Door onze wereldwijde leveranciersrelaties zorgen wij ervoor dat onze klanten hoogwaardige aluminium trekprofielen en aluminium speciaalprofielen ontvangen tegen de best mogelijke prijsvoorwaarden. Wij bieden complete oplossingen van idee tot productie en inkoop, evenals voorraad, en begeleiden u van de planning tot het afgewerkte aluminium profiel.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img