Werkgevers
0

Marco Gas B.V.

BAKEL, Bernhardstraat 25

www.marcogas.nl

Al ruim 50 jaar heeft Marco Gas een passie voor propaan gas. Niet voor niets is Marco Gas de landelijke leverancier voor propaangas in flessen, cilinders, pakketten en bulkgas, alsmede industriële gassen in cilinders. Wij ontzorgen onze klanten en daar gaan we ver in! Continue ontwikkelen en verbeteren wij onze diensten en producten waarmee wij onze klanten tot dienst zijn. Het resultaat is dat Marco Gas zich steeds sterker positioneert in de markt. Met deze flow worden wij als Marco Gas enkel ambitieuzer dan ooit en stellen wij alles in het werk om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

De combinatie van een sterk individueel gerichte service, flexibiliteit en veiligheid maken Marco Gas BV tot de partner van uw onderneming! Bovendien beschikt Marco Gas over eigen transportmogelijkheden en productiefaciliteiten, waaronder eigen vulstations, eigen flessen en een eigen distributiekanaal. Dat garandeert snelheid in leveringen en maakt gunstige prijzen mogelijk.

Interne, korte communicatielijnen en een platte organisatiestructuur maken deel uit van de kracht van Marco Gas. Het complete proces van bestelling, levering tot facturatie wordt door ons eigen personeel uitgevoerd, dat houdt de lijnen kort en u hebt slechts 1 aanspreekpunt. Dit werkt wel zo prettig.

Wij willen iedere dag beter zijn. Al sinds dag 1 is Marco Gas bezig met de vraag hoe kan het beter. Beter samenwerken in de keten, efficiënter en duurzamer produceren en distribueren. Daarom blijven wij innoveren en leren. Ieder dag weer om onze klanten het beste te kunnen bieden.

We zijn proactief en creatief, we zoeken naar oplossingen wanneer andere bedreigingen zien. Bij Marco Gas werken we om het beste resultaat te leveren door elke dag een gegarandeerde service level te leveren waarbij de klant altijd wordt geholpen.

We zijn gericht op de toekomst, Marco Gas maakt deel uit van de samenleving. En wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de wereld van morgen. Als voorbeeld, wij compenseren de CO2-uitstoot waar ons bedrijf voor verantwoordelijk is, wat direct in uw voordeel kan werken.

Hetgeen wat Marco Gas BV uw ideale partner maakt als gasleverancier is het compleet ontzorgen van u als klant. Met service als rode leidraad door het gehele bedrijf zorgt Marco Gas ervoor dat u op desgewenste dag, tijd en plaats een bepaalde hoeveelheid gas ontvangt. En zoals het hoort halen wij dit uiteraard ook weer op.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img