Werkgevers
0

Magis Asset Management

Terug naar alle resultaten

Magis Asset Management

Eindhoven, Stratumsedijk 50

www.magisrealestate.com

Magis Asset Management is gespecialiseerd in het beheer van uiteenlopende leefomgevingen. Ons team Asset Management is opgericht met de ambitie om het gewenste serviceniveau daadwerkelijk te waarborgen. We managen door betrokken te zijn, omdat we vinden dat een eigenaar benaderbaar moet zijn.

Voor al onze gebouwen is een vastgoedbeheerder aangesteld die het vastgoed en zijn huurders behartigt. Deze huismeester helpt bewoners met dagelijkse klusjes, zoals het ophangen van een schilderij aan de muur of het repareren van een meubelstuk. Hij zorgt voor de veiligheid en fungeert als aanspreekpunt voor zowel bewoners als omwonenden, ook bij onverhoopt klachten en/of overlast.

Wij staan altijd in direct contact met onze huurders. Zo blijven we op de hoogte van alle ervaringen, waardoor we hiervan kunnen leren en ons kunnen aanpassen. Doordat wij ook eigenaar zijn van de panden die wij beheren, kunnen wij snel inspelen op specifieke wensen en behoeften. Deze waardevolle inzichten gebruiken we om toekomstige ontwikkelingen naar een hoger niveau te tillen. Deze manier van werken geeft ons de mogelijkheid om onze woonconcepten continu te verbeteren.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img