Werkgevers
0

Kobefab International B.V.

Terug naar alle resultaten

Kobefab International B.V.

VALKENSWAARD, De Vest 62

www.kobe.eu

Kobefab International B.V., opgericht in 1976, is een Nederlandse groothandel in interieurstoffen en wandbekleding voor zowel de residentiële – als de projectmarkt, met KOBE, ESSENTE en ESSENTIALS by KOBE als merken. Het vertegenwoordigt KOROSEAL Interior Products in Europa met een breed scala aan wandbekleding.

KOBE, gevestigd in Valkenswaard, Nederland, heeft eigen verkoopkantoren en showrooms in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. De producten worden gedistribueerd en gebruikt door professionals en eindgebruikers in meer dan 50 landen over de hele wereld.

Kobe heeft zijn eigen Research & Development Afdeling. Een team van professionals die de globale mode – en interieurtrends volgen en dit zowel in de residentiële als de projectmarkt. Het resultaat van hun bevindingen vormt de basis voor de volgende collectie met de nieuwste trends en gewenste producten voor zijn klanten.

Kobe's producten worden gedistribueerd over de hele wereld met ultieme logistieke efficiëntie en betrouwbaarheid. Kobe maakt gebruik van een volledig geautomatiseerd magazijn voor de logistieke processen van de behandeling, het snijden, verpakken, sorteren en verzenden. KOBE heeft een gerenommeerde reputatie op het gebied van kwaliteit en innovatieve ontwerpen. Het focust zich op service, ondersteuning en samenwerking, waar continuïteit en gezamenlijk succes centraal staan.

KOBE heeft projecten over de hele wereld en dit in de reis - , verblijf - , maritieme en de zorgsector. De projecten zijn het resultaat van een succesvolle samenwerking met partners in verschillende markten, waar ons internationaal projectteam de klanten voorzien van specifieke ondersteuning bij ieder project en dit gedurende het hele proces. KOBE ondersteunt ook architecten en designers en helpt bij de ontwikkeling van op maatgemaakte oplossingen voor specifieke projecten.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img