Werkgevers
0

Kids Talent Hapert B.V.

Terug naar alle resultaten

Kids Talent Hapert B.V.

Hapert, Kerkstraat 46

Bij Kids Talent kan je altijd terecht voor de opvang van je kinderen. Wij zijn altijd open en bieden een unieke opvangformule. Wij bieden buiten reguliere kinderopvang in ons kinderdagverblijf ook buitenschoolse, voorschoolse en tussenschoolse opvang. De opvang van Kids Talent richt zich op kinderen van 0 tot 4 jaar, waarbij wij voor elke leeftijd specifieke opvang bieden. Zo geven wij de baby's, dreumessen (1-2 jaar), peuters (vanaf 2 jaar) en kinderen vanaf 3 jaar specifieke zorg en aandacht die zij nodig hebben en sluiten met de specifieke groepen aan op de leeftijd.

Kids Talent Hapert is gevestigd in een woon-winkelpand op de hoek Kerkstraat 46/markt 29 in Hapert. Het is er echt huiselijk en gezellig en niet zo massaal.
Er zijn 3 groepen kinderen van 0-4 jaar. We hebben een aparte babyruimte en aparte groep voor de dreumes/peuters zodat beide groepen een eigen inrichting hebben en ook hun eigen dagprogramma.
De locatie ligt heerlijk centraal bij het winkelcentrum met voldoende parkeergelegenheid én altijd de mogelijkheid om eerst nog even de dagelijkse boodschappen te doen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img