Werkgevers
0

HVL Metaal & Techniek B.V.

Terug naar alle resultaten

HVL Metaal & Techniek B.V.

LIESSEL, Willige Laagt 14

https://www.hvlmetaal.nl/

HVL Metaal & Techniek is een gepassioneerd metaalbedrijf dat zich inzet voor het voordeel van onze klanten, omdat wij altijd geloven dat bedrijfsprocessen beter, eenvoudiger en goedkoper kunnen. Het succes van het bedrijf is gebaseerd op de visie van Hans. Wat hij in 1994 op kleine schaal begon te doen, wordt nu uitgevoerd door meer dan 80 mensen op een terrein van meer dan 12.500 m2. Het bedrijf is voortdurend gegroeid en er is geïnvesteerd in zowel mensen als machines, maar de essentie van het werk is onveranderd gebleven.

Binnen HVL hanteren wij het principe: we doen het goed of we doen het niet. Zo simpel is het. Het leveren van een lagere kwaliteit gaat tegen onze natuur in. Onze klanten herkennen die HVL-kwaliteit. HVL biedt een breed scala aan diensten aan, variërend van eenvoudige halffabricaten tot complexe machines. Alle gespecialiseerde metaalbewerkingen worden uitgevoerd onder één dak.

Mensen en innovaties werken naadloos samen binnen het bedrijf. Alle projecten worden op locatie in Liessel gerealiseerd. Het mooie hiervan is dat je het project dat je hebt opgeleverd daadwerkelijk gebouwd ziet worden. Op deze manier krijg je een tastbaar beeld van de prachtige projecten waaraan je werkt!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img