Werkgevers
0

Hurkmans Plaatwerk B.V.

Terug naar alle resultaten

Hurkmans Plaatwerk B.V.

BEEK EN DONK, Trentstraat 22

www.hurkmansplaatwerk.nl

Hurkmans Plaatwerk BV is producent en ontwikkelaar van plaatwerk / metalen producten. Hierbij hebben wij ons gespecialiseerd in het bewerken van 'dun plaatmateriaal'. Dit wil zeggen dat ons machinepark en mensen optimaal ingespeeld zijn op het vervaardigen van producten in plaatdiktes tot en met 6 millimeter. In de afgelopen 20 jaar hebben wij veel vakkennis opgedaan. Door deze te combineren met de meest geavanceerde productietechnieken, zijn wij uitstekend in staat u van dienst te zijn. Geen situatie is ons onbekend.

Hiernaast is Hurkmans Plaatwerk gespecialiseerd in montage en assemblage van elektrotechnische componenten. Vaak wordt dit gedaan voor onze eigen merken HPL en Indesq, waarnaast deze mogelijkheden aan OEM-klanten aangeboden worden. Het spreekt voor zich dat deze elektrotechnische artikelen grondig getest en gekeurd worden. Afgemonteerde artikelen worden voorzien van een uniek CE-testnummer, zodat onze klanten kunnen rekenen op kwaliteit.

Om zeker te zijn van een lange levensduur, maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige grondstoffen en producten. Hierbij verliezen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid niet uit het oog en kiezen we voor recyclebare, duurzame en brandveilige materialen. Hiernaast is ons personeel zeer vakkundig en in staat de lastigste taken te volbrengen. Wij houden van een uitdaging, wat ons in staat stelt voortdurend te zoeken naar nieuwe oplossingen en technieken.

Nadat ons deel erop zit blijft onze service gelden. Omdat uw tevredenheid ons zeer waardevol is doen wij er alles aan u zo goed mogelijk van dienst te zijn, ook na levering. Zo blijven wij onderscheidend en vooruitstrevend. Onze kernwaarden zijn passend: kwaliteit, innovatie en flexibiliteit.

We hopen met behulp van deze website te kunnen informeren over al onze mogelijkheden. Wij bieden een selectie standaard producten aan en kunnen hiernaast maatwerk verzorgen. Hoe dan ook: Op het gebied van serieproductie zijn we graag uw partner.

Indien we iets voor u kunnen betekenen zijn wij telefonisch en via de mail bereikbaar voor al uw vragen.

Met vriendelijke groet,

Directie en medewerkers

HURKMANS PLAATWERK BV

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img