Werkgevers
0

Hurkmans Groep

Veldhoven, Peter Zuidlaan 22

https://www.hurkmansgroep.nl/

De Hurkmans Groep, de specialist in ondergrondse infratechniek! Al meer dan 60 jaar actief in deze branche. Met ons team van specialisten ontzorgen en realiseren wij de aanleg en onderhoud van de infra projecten. Ons bedrijf, een prachtig familiebedrijf, een groeiend bedrijf wat groot is geworden door klein te blijven. Aandacht, oprechtheid en een intensieve samenwerking met opdrachtgevers, medewerkers en leveranciers. Ons motto? 'Goed vur mekaar!'

Wij zoeken echte mannen en vrouwen! Harde werkers die ervoor zorgen dat aan het einde van de dag de klus weer geklaard is. Die niet bang zijn om een beetje vies te worden in bijvoorbeeld de sleuf en aan het einde van de dag moe maar voldaan naar huis gaan. Of iemand die een beetje spanning niet uit de weg gaat en een leuke gevarieerde baan met twee rechterhanden aanpakt.

De Hurkmans Groep is al 60 jaar actief binnen Brabant! Met meer dan 200 medewerkers zijn wij een vooruitstrevende organisatie op het gebied van het vervangen en aanleggen van ondergrondse gas-, water en elektriciteitsleidingen en datanetwerken (denk hierbij aan coax en glasvezel). Trots werken wij samen met grote opdrachtgevers als Enexis, Brabant Water en WML. Ons motto is ‘goed vur mekaar’ en dat geldt zowel voor het werk als voor de mensen.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img