Werkgevers
0

Hoveniersbedrijf Bullens

Terug naar alle resultaten

Hoveniersbedrijf Bullens

Werknemers vertellen


Ralf - Voorman Hovenier
"Ik werk al meer dan 30 jaar bij Bullens!"
"Zo'n 30 jaar geleden ben ik bij Bullens terechtgekomen, Henri - de eigenaar - was toen de buurman van mijn oom. Mijn broers werkten al voor hem, dus besloot ik ook eens te gaan kijken. Uiteindelijk ben ik niet meer weg gegaan."

"Het werk hier is heel veelzijdig. Vaak ga je met één of twee collega's naar een project. Van aanleg tot onderhoud, je doet elke keer wat anders. Zo werd ik een aantal jaren geleden in een metershoge boom gehesen. De torenkraan die me omhoog takelde was zo'n 40 meter hoog. Al abseilend ging ik naar het stuk waar ik moest zagen. Het bovenste gedeelte van die boom werd met diezelfde kraan over de huizen heen getild. De afwisseling in combinatie met de leuke collega's maakt het werk hier zo fijn."

Jitse - Hovenier (en bomenman)
"Ik mag doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben."
"Toen ik de opleiding tot hovenier deed liep ik stage bij Bullens. Dat beviel zo goed, dat ik hier gewoon ben blijven werken. Sindsdien heb ik al veel mooie projecten gedaan en cursussen gevolgd"

"Zo deed ik laatst een cursus boomklimmen. Ik leerde daar diverse klim- en werktechnieken. Het is een specialistische aardigheid niet helemaal zonder risico's. Als er nu een boom gesnoeid moet worden, vragen ze naar mij. Dat vind ik leuk. Bij Bullens mag ik doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben."

Erwin - Voorman hovenier
‘’25 jaar geleden ben ik via mijn stage terechtgekomen bij Bullens. Ik kwam één dag in de week meedraaien. Dat beviel zo goed dat ik na de tuinbouwschool hier ben blijven werken.’’

‘’Een project waar ik trots op ben was toen ik samen met collega’s een kinderparadijs mocht maken. Er werden allerlei elementen gemaakt. Een grote buis met daarover heen zand en gras, een zandbak van boomstammen, een houten schommel, sfeerpaden en veel groen… Aan het einde van het project hadden we echt eer van ons werk.’’

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img