Werkgevers
0

Horeca Equipment Holland

Terug naar alle resultaten

Horeca Equipment Holland

Bladel, Steenslag 19

www.uwbedrijfskeuken.nl

Horeca Equipment Holland is een dynamisch bedrijf dat al 20 jaar actief is als leverancier- en service verlener binnen de horecabranche en horeca gerelateerde bedrijven. Onze dienstverlening bestaat hoofdzakelijk uit het leveren en inrichten van complete bedrijfskeukens, het leveren van professionele horeca-apparatuur, pvc-antislipvloeren en waterbehandeling. Kortom: van vloer tot afzuigkap en alles wat er tussen zit. Naast het leveren van nieuwe apparatuur richten we ons ook op het reviseren en weer in de markt brengen van goede gebruikte apparatuur.
Ons werkgebied concentreert zich hoofdzakelijk in Zuid-Nederland en de Belgische Kempen maar via onze webshop leveren we ook landelijk. Als leverancier/importeur staan we sterk en kunnen we de concurrentie goed aan doordat we een totaalpakket kunnen aanbieden van 3D ontwerp tot plaatsing/installatie, inclusief service. Dankzij een ruime onderdelenvoorraad kunnen we snel reageren bij storingen en preventief onderhoud.

Verdere informatie over ons bedrijf en onze werkzaamheden vind je op onze Facebookpagina www.facebook.com/HorecaEquipmentHolland en op onze website uwbedrijfskeuken.nl

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img