Werkgevers
0

Herberg in het Wilde Zwijn B.V.

Terug naar alle resultaten

Herberg in het Wilde Zwijn B.V.

BERGEIJK, Witrijt 28

https://inhetwildezwijn.nl/

Herberg in het wilde zwijn ligt in een prachtige omgeving!

De vele wandel, fiets, mountainbike en ruiterroutes die langs onze herberg lopen maakt het dat onze gasten zich op vele manieren kunt vermaken. De Belgische Grens (provincie Antwerpen) loopt op enkele meters van het terras, de grenspaal met kogelgaten uit wereldoorlog 2 is hier nog altijd te bewonderen.

In de vele hectare natuur die rond onze herberg liggen wonen en broeden talloze vogelsoorten waaronder zeldzame vogels zoals haviken, buizerds, boomvalken en uilen. Amfibieën en reptielen leven voornamelijk op de heideterreinen. Daarnaast heeft een scala van zoogdieren hier een vaste verblijfplaats, bijvoorbeeld konijnen, wezels, eekhoorntjes, reen en uiteraard wilde zwijnen.

Gasten kunnen bij ons nog ouderwets genieten van de gerechten uit grootmoeders tijd, maar ook serveren wij een hedendaagse lunch, koffie met gebak of een hapje uit een klomp. Willen gasten liever alleen iets drinken? Dan hebben wij een ruime keuze uit warme en koude dranken, speciale koffies en een ruim assortiment Belgische en Nederlandse speciaalbieren.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img