Werkgevers
0

Henk van Rooij Fietsen

Terug naar alle resultaten

Henk van Rooij Fietsen

HELMOND, Mierloseweg 23

https://www.henkvanrooijfietsen.nl/

Sinds 1924 een vertrouwde fietsenwinkel in Helmond met alweer de 4e generatie aan het roer!

Henk, Nancy, Dennis, Axel, Sjoerd, Pim, Romy, Jari, Gerko en Jordy ontvangen onze klanten maar al te graag, de (lekkere) koffie staat altijd klaar! Alle A-merken, máár óók verrassend betaalbaar! Service en kwaliteit leveren in combinatie met een concurrerende prijs is ons uitgangspunt. Alleen topmerken zoals Batavus, Bulls, Gazelle, Koga, Pegasus, Sparta, Urban Arrow, Union, Flyke, Loekie en Puky.

Wij zijn officieel Premium dealer van bovenstaande merken en gecertificeerd E-Bike dealer. RDW erkend bedrijf: Gazelle, Koga, Sparta en Batavus leveren alleen nog high speed fietsen (E-pedelecs) uit via RDW erkende bedrijven, wij zijn erkend dus ook hiervoor kan de klant bij ons terecht.

Vakkundige reparaties!
Mocht het zo zijn dat er toch iets aan een tweewieler mankeert dan óók ben je bij ons aan het juiste adres. In onze modern uitgeruste werkplaats wordt de fiets met zorg behandeld door alléén gediplomeerde fietsmonteurs met stuk voor stuk jarenlange ervaring. In verband met garantie aansprakelijkheid monteren wij geen accessoires/onderdelen die elders zijn aangekocht. Helaas kunnen wij geen elektrische fietsen maken die voorzien zijn van voor ons onbekende systemen.

Garantie & service verzekerd!
Wanneer iets naar onze mening onder de garantie valt dan verhelpen wij het probleem direct en niet zoals gebruikelijk via de leverancier.

De klant zal merken dat we er echt alles aan zullen doen om zoveel mogelijk aandacht en zorg te besteden aan fietsplezier én favoriete tweewieler.
Desondanks denken we dat het nóg beter kan en daarom vragen wij u persoonlijk
'Laat het ons direct weten als we niet voor de vólle 100 procent aan uw verwachtingen hebben voldaan'.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img