Werkgevers
0

Havantec Food Equipment B.V.

Terug naar alle resultaten

Havantec Food Equipment B.V.

OIRSCHOT, Den Uitvanck 16

www.havantec.nl

Havantec is een familiebedrijf uit Oirschot. Al ruim 20 jaar zijn wij de partner voor voedingsmiddelenindustrie. Door onze ervaring, kennis en brede netwerk kunnen wij op basis van uw behoefte doelgerichte en toekomstbestendige oplossingen bieden.

Bij ons staat de relatie centraal zowel met onze klanten als met leveranciers; persoonlijk contact, open en transparant. Ons assortiment bestaat uit duurzame machines en systemen voor productieprocessen en hygiënewaarborging, maar ook ergonomische oplossingen, interne transportmiddelen, RVS bedrijfsinrichting en abattoir equipment. Dat alles is zowel standaard als op maat leverbaar. Door onze grootte voorraad aan machines en apparatuur bieden wij zeer snel oplossingen, indien mogelijk dezelfde dag geleverd.

Om de kwaliteit en duurzaamheid van onze machines en systemen te waarborgen staat onze technische dienst dagelijks klaar voor installaties, preventief onderhoud en zorgen zij voor een flexibele, snelle en doelgerichte oplossing indien er storingen optreden.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img