Werkgevers
0

Gooskens Hout Helmond

Terug naar alle resultaten

Gooskens Hout Helmond

HELMOND, Gerstdijk 15

https://www.gooskens.nl/

WIJ ZIJN VAN GOOSKENS HOUT

En daar zijn we trots op. Gooskens Hout is niet alleen de grootste vurenhoutleverancier van de Benelux, het is ook de beste werkgever van de regio. Wij mogen doen waar we goed in zijn en wat we doen wordt écht gewaardeerd. Ons bedrijf is trots op alle medewerkers en iedereen is belangrijk.

Passie voor hout

Wat we met elkaar delen is 'passie voor hout'. Wij leveren ruw en bewerkt vurenhout. In alle soorten en maten. Onze leveringen variëren van één plank tot volle vrachten. In principe hebben we altijd een voorraad van ruim 50.000 m3 vurenhout, dat zijn hallen vol, verdeeld over 3 locaties; Hoogeloon, Moerdijk en Helmond. Ons hout wordt voornamelijk gebruikt in de bouw.

In Helmond werken we aan vernieuwende producten waar speciale houtbewerkingen voor nodig zijn. Denk daarbij aan metselprofielen, verven, vingerlassen en lamineren. Als je langskomt, laten we je graag zien hoe dat in zijn werk gaat!

Familie sinds 1863

Onze geheime kracht is dat we echt een familiebedrijf zijn. Gooskens Hout bestaat al sinds 1863 en inmiddels staat de 6e generatie aan het roer. Wij zijn nauw betrokken bij lokale projecten en verenigingen, maar vooral bij elkaar. Als je bij ons werkt, ben je onderdeel van een grote, warme familie (die toevallig alles weet van hout :).

Uit het juiste hout

Doordat er geïnvesteerd wordt in mensen, kennis en innovatie, groeien we nog steeds. We zijn in totaal met ruim honderdtachtig mensen waarvan er 50 houtspecialisten in Helmond werken. Allemaal mannen en vrouwen die uit het juiste hout gesneden zijn!

Beste leerbedrijf van de regio

Ben je nog aan het leren? Ook als scholier ben je welkom! Met vier dagen werken en één dag school, kun je bij ons je diploma behalen (BBL traject). Je ontvangt dan salaris én we betalen je opleiding bij het Summa College. Bij ons mag je letterlijk schaven aan je talent.

Word je hier blij van? Neem dan zeker contact op. Een brief of CV zijn niet nodig, we zijn meer geïnteresseerd in joú. We streven ernaar het beste leerbedrijf van de regio te zijn. Als jij als professional wilt groeien, ben je hier dus aan het juiste adres!

Contact

Dus bel 0497-68 48 48 of app even naar Rik Scheper (06 -51015976). Langskomen mag natuurlijk ook altijd. Misschien ben jij dan binnenkort óók wel van Gooskens Hout!

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img