Werkgevers
0

Gemeente Eersel

Terug naar alle resultaten

Gemeente Eersel

Eersel, Dijk 15

https://www.eersel.nl/

De gemeente Eersel is een ambitieuze gemeente die volop in ontwikkeling is. Bestaande uit zes dorpen en gelegen in het zuidoosten van de provincie Noord-Brabant, is de gemeente een prachtige omgeving om in te wonen, te werken en te recreëren. Als gemeente hebben we als doel om Kempisch te wonen in een wereldregio. Dit alles in een 21e-eeuwse cultuur van innovatie, samenwerking en duurzaamheid.

Waarom gemeente Eersel?
We zijn een organisatie die midden in die samenleving staat. In de organisatie liggen de verantwoordelijkheden laag. Met de cultuurwaarden open en respectvol en de speerpunten duurzaamheid en innovatie in het oog houdend, nemen medewerkers regie over hun eigen projecten. We investeren duurzaam in medewerkers door het hoog houden van de motivatie, het bieden van een stimulerende werkomgeving en door het aanbieden van brede mogelijkheden voor opleiding, training en coaching.

Via onze website www.eersel.nl lees je meer over waar we mee bezig zijn. We zijn ook te vinden op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube en LinkedIn.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img