Werkgevers
0

Gebr. Bor Transporten

Terug naar alle resultaten

Gebr. Bor Transporten

AMEIDE, Lekdijk 25E

www.gebr-bortransporten.nl

Wie zijn Gebr Bor Transporten?
Wij zijn William en Gerrit-Jan Bor, 10 jaar geleden het familiebedrijf overgenomen en inmiddels een doorlopende groei opgetrokken. Zelf zijn we volhardend chauffeur en dan ook altijd collegiaal op de weg te vinden. Met veel passie en liefde zetten wij samen dit familie bedrijf graag voort.

In Ameide werken de Gebroeders Bor met een vloot van 20 vrachtwagens en zijn we vooral bezig met het vervoer en het behartigen van wensen van onze zeer gewaardeerde vaste opdrachtgevers.

Loyaal, veilig, flexibel & snel zijn onze codewoorden tot succes. We staan dan ook dag en nacht klaar om uw vragen te beantwoorden.

Door de korte communicatielijnen, de snelle service en onze flexibele opstellingen, zijn we altijd bereid om samen met u naar een geschikte oplossing te zoeken.
Onze medewerkers hechten veel waarde aan de prettige werkomstandigheden en een collegiale sfeer, wat weer terug te vinden is in onze manier van denken en werken.
We zijn er te allen tijde met en voor de klant!

Nationaal en -Internationaal transportbedrijf Gebroeders Bor Transporten B.V. zet de standaard in winkeldistributie, bulk- en huiftransport.
Met maximale aandacht voor kwaliteit, veiligheid en een excellente performance is Gebroeders Bor een meegroeiend bedrijf in de Nederlandse transportsector.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img