Werkgevers
0

GEA Food Solutions Bakel B.V.

Terug naar alle resultaten

GEA Food Solutions Bakel B.V.

GEA is een van 's werelds grootste systeemleveranciers voor de voedingsmiddelen-, dranken- en farmaceutische sector. De wereldwijde groep is gespecialiseerd in machines, installaties, procestechnologie en componenten.Wereldwijd werken er meer dan 18.000 medewerkers in vijf divisies en 50 landen. In Nederland werken ca. 1500 medewerkers. In Bakel werken ruim 400 medewerkers.

Een belangrijke focus ligt op het continu verbeteren van de duurzaamheid en efficiëntie van de productieprocessen van klanten. GEA-fabrieken, -processen en -componenten helpen bij het bereiken van aanzienlijke reducties in koolstofemissies, plasticgebruik en voedselverspilling in de productie wereldwijd. Op deze manier levert GEA een beslissende bijdrage aan een duurzame toekomst, volledig in overeenstemming met haar bedrijfsfilosofie van "engineering for a better world".

De voedselindustrie staat onder toenemende druk om te voldoen aan de behoeften van een steeds groeiende, meer verstedelijkte wereldbevolking. GEA beschikt over een uitgebreide portfolio die bijna de volledige voedselketen omspant – ongeveer 70 procent van de producten die in de supermarkt worden verkocht, is in contact geweest met onze technologie.

Innovatieve voedingstechnologie

In de geïndustrialiseerde landen is sprake van een groeiende trend in kant-en-klaar producten die voedingsrijk, gezond en eenvoudig te bereiden zijn.

Wij bieden innovatieve oplossingen voor het prepareren, scheiden, verder bewerken, conserveren, koelen, verpakken en invriezen van een grote diversiteit aan vlees, kip, zeevruchten, olie en vetten, fruit, groenten, zuivelproducten, brood, snoepgoed en voedingsingrediënten.

Alle voedingstechnologieën van GEA, van standaard installatiesystemen tot op maat gemaakte oplossingen, zijn ontworpen om te voldoen aan optimale hygiënische- en kwaliteitsnormen met een efficiënte en duurzame werking. Onze technische expertise wort aangevuld door projectmanagement, planning en kostenbeheersing om onze klanten te helpen een flexibele en kosteneffectieve voedingsproductie te realiseren.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img