Werkgevers
0

Frank Crooijmans Hoveniers

Terug naar alle resultaten

Frank Crooijmans Hoveniers

Eindhoven, Croy 28

www.fchoveniers.nl

GELUK ZIT IN EEN GROEN HOEKJE

Gezellig tafelen, heerlijk lezen, de zon aanbidden of gewoon even zijn: de tuin is dé plek om te ontspannen en genieten. Maar een tuin is meer dan een tuin: het is een verlengstuk van uw woning en daarmee van grote invloed op de kwaliteit van uw leefomgeving. Een tuin waarin u zich prettig voelt, is een baken van rust in jachtige tijden. Geluk zit in een groen hoekje.

HOVENIER IN HART EN NIEREN

Frank Crooijmans is hovenier in hart en nieren. Samen met zijn team creëert hij tuingeluk. Ieder ontwerp is anders, want ieder mens en iedere woning zijn immers anders. Toch is er wel een groene draad: de aanstekelijke passie voor alles wat groeit en bloeit.

Frank Crooijmans kreeg het hoveniersvak met de paplepel ingegoten. Vader en opa waren hovenier en Frank trad op jonge leeftijd in hun voetsporen. Na een vakopleiding begon hij in 1992 als zelfstandig tuinontwerper en hovenier. Met de ervaring groeide ook zijn ambitie: hij wilde niet alleen tekenen maar ook creëren. In 2002 kwam die droom tot bloei: Frank Crooijmans Hoveniers was een feit.

TOTAALOPLOSSINGEN

Frank Crooijmans Hoveniers verzorgt de aanleg, renovatie en het onderhoud van tuinprojecten in met name regio Eindhoven. Ontzorgen staat daarbij centraal: we leveren altijd totaaloplossingen. Soms buiten de geharkte paden, maar altijd vanuit hetzelfde doel: onze klanten de tuin van hun wensen bezorgen.

GROEN HART

Een groen bedrijf kan niet zonder groen hart. En dus werken we bij voorkeur met duurzame materialen, want dat is goed voor mens en milieu. Onze leveranciers zitten in de directe omgeving en afval wordt zorgvuldig gescheiden en gerecycled. Ook op menselijk vlak draagt Frank Crooijmans Hoveniers een steentje bij, want we stellen geregeld stageplekken beschikbaar voor MBO niveau 3 en 4. Daarnaast zorgen we continu voor training en bijscholing van medewerkers.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img