Werkgevers
0

Duisenburgh

Waalre, Eindhovenseweg 67

https://duisenburgh.nl/

Dit is Duisenburgh
Duisenburgh, opgericht in 2004, is een dienstverlener die alle financiële belangen van ondernemers, zakelijk en privé, in totaalperspectief kan plaatsen. Op deze manier ontstaat er grip op het privévermogen, het vermogen in een holding, het bedrijfsvermogen en de bedrijfsresultaten.

We adviseren onze relaties proactief en integraal, wat de kwaliteit van het advies en de totale financiële balans ten goede komt. In ons werk zijn professionaliteit, deskundigheid en integriteit erg belangrijk. Dat lukt alleen met gekwalificeerde en betrokken medewerkers. Vakmensen met pit en passie! Begrijpen wat de klant wil en dit kunnen vertalen in goede dienstverlening. Dat is waar het bij Duisenburgh om draait.

Onze missie

Bijdragen aan het (financiële) welzijn van mensen.

Onze visie

De financiële wereld wordt steeds complexer en onpersoonlijker. De behoefte aan persoonlijke aandacht en
financieel overzicht en comfort groeit. Duisenburgh wil met haar unieke combinatie van diensten een nieuwe
standaard creëren en zo optimaal bijdragen aan het financiële welzijn van mensen. Dit doen wij met een
deskundig en professioneel team met een brede kijk op financiële zaken, waarbij positiviteit en werkplezier
hoog in het vaandel staan.

Bij Duisenburgh hebben we gekozen voor 4 kernwaarden. Voor alle kernwaarden geldt dat ze niet alleen betrekking hebben op hoe we als collega’s onderling met elkaar omgaan, maar ook hoe we de buitenwereld en onze relaties benaderen.

Onze kernwaarden

  1. Samenwerken: Alleen door met elkaar samen te werken, bereiken we een integrale benadering van de vraagstukken waar we ons mee bezig houden. We vragen elkaar om hulp en steken tijd in het vinden van goede oplossingen, zodat we samen het beste resultaat kunnen bereiken.
  2. Oprechte betrokkenheid: Mensen staan centraal en we maken ons sterk voor persoonlijk contact. Door ons te verdiepen in wat de ander echt bezighoudt, kunnen we elkaar – klant én collega – beter verder helpen.
  3. Respectvol & Betrouwbaar: We stellen ons open, hebben begrip voor elkaar en laten de ander altijd in zijn waarde. We komen onze afspraken na, begrijpen het vertrouwelijke karakter van informatie en handelen daarnaar.
  4. Werkplezier & Positiviteit: Bij Duisenburgh voelen we ons thuis. Ons werkplezier hebben we zelf in de hand en elke collega levert zijn bijdrage. Door positiviteit uit te stralen en ons te focussen op kansen en mogelijkheden zorgen we voor een goede sfeer en tevreden klanten.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

Kom in contact met dit bedrijf

open solliciteren Stel een vacature-alert in
chatbot-img