Werkgevers
0

Downstairs Traprenovatie

Terug naar alle resultaten

Downstairs Traprenovatie

Valkenswaard, Torenstraat 8

www.downstairs.nl

DOWNSTAIRS TRAPRENOVATIE, REPARATIE EN BEKLEDING
Downstairs traprenovatie is gespecialiseerd in het renoveren, repareren en bekleden van oude én nieuwe trappen. Dankzij de uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding gingen vele tevreden klanten u al voor. Downstairs traprenovatie is een gezond, groeiend bedrijf. Regelmatig zijn wij op zoek naar gemotiveerde vakmensen die houden van hard werken en elke trap zien als een nieuwe uitdaging.

VAKKENNIS OP NIVEAU
Een mooie trap begint bij een goed advies. Niet van een vertegenwoordiger met twee linkerhanden, maar van een adviseur die het vak van trappen renoveren verstaat. Onze verkoopadviseur komt bij u thuis om uw wensen te bespreken. Ter plekke ontvangt u een vrijblijvende offerte, toegespitst op uw woonsituatie.

DE HOOGSTE TREDE
Door onze jarenlange ervaring op het gebied van renovatie is solide montage van uw trap gegarandeerd. Daarnaast werken wij nauw samen met bedrijven die A-merken leveren van de allerhoogste kwaliteit op het gebied van HPL, massief eikenhout, rvs en ledverlichting. U krijgt dan ook 15 jaar garantie op zowel montage als materiaal.

ONZE SERVICE, UW WAARBORG
Bij een trap van topkwaliteit hoort ook een topservice. Wij leveren binnen een dag een gerenoveerde trap en laten uw woning uiteraard keurig achter. U kunt diezelfde avond nog uw nieuwe trap op naar boven! Bovendien is Downstairs traprenovatie CBW-erkend.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img