Werkgevers
0

De Wert accountants & belastingadviseurs

Terug naar alle resultaten

De Wert accountants & belastingadviseurs

Eindhoven, Europalaan 26C

https://www.dewert.nl/nl

Het leven van een ondernemer kent belangrijke momenten. Wanneer je start met je bedrijf bijvoorbeeld, wanneer je uitbreidt of inkrimpt, als je wilt gaan samenwerken of ermee wilt stoppen. Je maakt keuzes die stuk voor stuk effect hebben op de toekomst van je onderneming. De Wert denkt graag met je mee. Al sinds 1959 ondersteunen wij ondernemers met accountancy, fiscaal-juridische diensten, administratieve diensten, pensioenadvies en HRM- en loonadvies.\

Dus, in welke fase je je ook bevindt: met De Wert ben je zeker van je zaak.

WIE IS DE WERT?
De Wert accountants & belastingadviseurs is een middelgrote maatschap in Eindhoven van accountants en belastingadviseurs met ruime ervaring. Met 30 enthousiaste mensen denken wij graag mee met ondernemers en particulieren. Klein genoeg voor een persoonlijke aanpak en groot genoeg om op een breed vlak te ondersteunen.

Al sinds 1959 ondersteunen wij ondernemers en particulieren met accountancy, fiscaal-juridische diensten, administratieve diensten en HRM- en loonadvies. Wij zetten ons in voor duurzame relaties met onze klanten en intermediairs.

KRUISBESTUIVING
Alle kennis van ons vak hebben wij in huis. Regelmatig hebben we intern overleg met al onze specialisten om ook op een breder vlak inzicht te krijgen in de situatie van onze klanten. En dat levert vaak heel wat interessante kennis op. Krijgen we een verzoek of vraag dat net buiten ons vakgebied ligt, dan kunnen we putten uit een groot netwerk van andere specialisten zoals notarissen en juristen.

SAMENWERKEN MET ONDERNEMERS
Waarom we zo ver gaan? Wij geloven in persoonlijke, duurzame relaties met onze klanten waarin het onze taak is zo compleet mogelijk te informeren en te adviseren. Onze uitdaging gaat verder dan alleen de administratie of een aangifte verzorgen. We zijn per slot van rekening zelf ook ondernemer. Net als jij.

KLANTTEAM
Kenmerkend voor onze dienstverlening is de persoonlijke benadering. Jij zult duidelijke aanspreekpunten hebben, die snel op jouw vragen of verzoeken reageren. Voor een effectieve gang van zaken zijn de communicatielijnen bewust kort en ongecompliceerd gehouden.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img