Werkgevers
0

Cure Uitvoeringsdienst B.V.

Terug naar alle resultaten

Cure Uitvoeringsdienst B.V.

Eindhoven, Achtseweg Noord 45

www.cure-afvalbeheer.nl

Cure Afvalbeheer is een samenwerkingsverband van de gemeenten Eindhoven, Geldrop-Mierlo en Valkenswaard. Zo’n 100 medewerkers zijn dagelijks in de weer om van ruim 135.000 huishoudens het afval in te zamelen. We legen niet alleen de grijze, groene en ondergrondse containers, maar zorgen ook voor de gescheiden inzameling van vele grondstoffen. Daarnaast beheren we vier milieustraten waarbij de dienstverlening naar bezoekers centraal staat.

Bij Cure zijn we er al een tijdje uit; afval is een grondstof voor iets nieuws. Samen willen we naar een afvalloze maatschappij. Daarom hebben we bij de bouw van ons nieuwe kantoor in Eindhoven veel hergebruikte materialen toegepast. Een bijzondere uitvalbasis voor onze medewerkers, een plek waar iedereen zich thuis voelt: open en transparant met het ‘Buurtplein’ als kloppend hart. Passend bij onze cultuur waarin klantgerichtheid, samenwerking en flexibiliteit belangrijke waarden zijn.

De afvalbranche is volop in beweging met innovaties om afval efficiënt en duurzaam in te zamelen en te verwerken. Binnen Cure vertaalt zich dit onder meer in de transitie naar meer data gedreven werken. Op basis van data willen we efficiency slagen maken die positief bijdragen aan de afvaldriehoek: de optimale balans tussen service, kosten en milieu.

en vind deze altijd makkelijk terug Naar bewaarde werkgevers

chatbot-img